top of page
logo kuva 1.jpg

Avoimet toimintatavat.

Arvomme &

lupauksemme.

Kolme tärkeintä arvoamme ovat avoimuus, ylpeys ja asiakaslähtöisyys. Haluamme pitää toimintamme asiakastamme kohtaan avoimena ja toimia hyvien toimintatapojen mukaisesti.
 
Työtehtävät ja eri työvaiheet selvitetään asiakkaalle niin, että asiakas tietää mitä tullaan tai ollaan tekemässä ja mitkä ovat eri työvaiheiden kustannukset. Näin pyrimme saavuttamaan työlle asetetut tavoitteet. Asiakaslähtöistä ajattelua ja avoimuutta kuvastaa myös se, että toimeksiantojen aikana syntyneet dokumentit, tiedostot, materiaalit ja näiden käyttöoikeus siirtyy aina asiakkaalle, mikäli ei toisin sovita.

Meidän kanssamme voitte olla 100% varmoja siitä, että se mitä luvataan, myös pitää. Kaikki lähtee siitä, että ymmärrämme asiakkaan tarpeen ja tarjoamme siihen ratkaisun tai vaihtoehtoisia ratkaisuja. Mikäli emme tiedä jotain asiaa, otamme siitä selvää ja kannamme aina vastuumme. 
 
Kehitämme ja päivitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja suhtaudumme avoimesti kaikkiin ajatuksiin. Pyrimme löytämään asiakkaalle aina parhaan mahdollisen ratkaisun, vaikka se tarvittaessa vaatisi normaalia suurempi ponnisteluita.
 

Yhteistyöterveisin,
Formio Design Oy:n henkilökunta

Partnerit & kumppanit.

Haluamme palvella ylpeästi sekä nykyisiä, että uusia asiakkaita. Meille on muodostunut vuosien aikana verkostoja, joiden kanssa teemme yhteistyötä ja kehitämme toimintaamme, jotta asiakkaamme olisivat yhä tyytyväisempiä työhömme. Mikäli yrityksessäsi arvostetaan samoja toimintatapoja, niin uskomme saavamme teistä erinomaisen kumppanin ja partnerin. Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voisimme auttaa toisiamme.

Ely_logo.PNG
Business_400x400.png
kehpa_logo_tekstiton300x84.png
Leckle logo_must slougan.jpg
bottom of page